Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: megegyeztek, hamarosan jöhet a Porto védője!

Nem rég mi is írtunk arról, hogy Alex Telles Manchesterbe szerződése kapcsán hamarosan fejlemények várhatóak – jelentjük, sajtóhírek szerint a már megszületett a megegyezés az angol klub és a játékos között.

A francia RMC értesülései szerint Alex Telles mindenben megegyezett a Manchester Uniteddel és kész egy 5 éves szerződést is aláírni. Ez pedig azt jelenti, hogy már csak a két klubnak kell végre kitalálnia, hogy mennyiért valósuljon meg a klubváltás.

A baloldali védő szerződése a jövő nyáron jár le a portugál csapatnál, így mindenképp el kell adniuk. A Porto eredetileg 27 millió körül szeretett volna keresni a brazil játékoson, de jelen helyzetben jó eséllyel engedniük kell majd az árból. Az üzletbe legfeljebb csak egy újabb kérő felbukkanása rondíthat bele.

A Paris Saint-Germain korábban már próbálkozott Telles megszerzésével, de elbuktak a tárgyalások. Sajtóhírek szerint benne van a pakliban, hogy ismét tesznek egy próbát és bepróbálkoznak a Portónál egy újabb ajánlattal – épp ezért kell sietniük az angoloknak. Alex Telles lehetne a következő nagy igazolás van de Beek után.