Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: nem engedik el a fiatal francia középpályást

Német sajtóhírek szerint a Leeds United nagyon szeretné megszerezni, akár csak egy szezon erejéig is a Bayern fiatal karmesterét – aki azonban jó eséllyel marad Münchenben.

A Bild arról számolt be, hogy Koch után újabb ifjú játékosra vetett szemet a Leeds a Bundesligából. Állítólag Marcelo Bielsa külön kérésére kezdett el próbálkozni a Bayernnél a tavalyi angol másodosztályú bajnok csapat: Michael Cuisance kellene nekik.

A 21 éves középpályás, akinek 2024-ben jár majd le a szerződése a Bajoroknál, egyelőre nagyon nem alapember. A tavalyi szezon túlnyomó részét a padon ülte végig, miután sikerült őt megszerezni a Mönchengladbach-tól. A szezon végén azonban Hansi Flick már egyre többször játszatta és valóban egyre veszélyesebb fegyvernek tűnt. Az idei szezonban viszont eddig csak 17 perc jutott neki a Bundesligában, tehát továbbra sem kezdő. A Bild szerint viszont kizárt, hogy megváljanak tőle: szűkült a keret a középpályán Javi Martinez és Thiago távozásával, így mindenképp marad Cuisance.

A Leeds mellett egyébként még a Marseille is érdeklődött, de versenyképes ajánlatot ők sem tudtak volna felmutatni érte. Kölcsönszerződés jöhetett volna szóba, de várhatóan erre nem kerül sor.