Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még egy védőt igazolhat az Inter – sajtóhír

Egybehangzó olasz lapértesülések szerint az átigazolási időszak hajrájában még egy rutinos olasz válogatott védő leigazolására készül a bajnoki kihívó Inter együttese…

 

A Corriere dello Sport információi szerint a Parma rutinos védője, Matteo Darmian a hét második felében érkezhet orvosi vizsgálatokra az Inter csapatánál.

A 30 éves válogatott hátvédet 2015-ben 12.7 millió font font ellenében vásárolta meg a Manchester United gárdája a Torinótól, ám amíg az első évében még 39, majd 29 és 17, addig az utolsó évében már csak 17 találkozón számítottak rá. A végére teljesen kikerült pikszisből, így múlt szeptemberben a középcsapatnak számító Parma színeiben tért vissza hazájába. Az egykori Milan-nevelésű védő az elmúlt idényben a “Sonkások” alapembere volt, hiszen 33 bajnokin lépett pályára a gárda színeiben.

Darmian szolgálatai iránt a közelmúltban már több olasz csapat mutatott érdeklődést a sajtó szerint, azonban eddig sem a Juventus, sem az AS Roma, sem pedig a Napoli együttesével kapcsolatos pletykák nem nyertek létjogosultságot.