Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligába igazolt a Spurs tehetsége

Egy évre a német Hoffenheimhez kerül a Tottenham 20 éves játékosa, Ryan Sessegnon. Korábban a Hertha is érdeklődött a játékos iránt, de nem tudtak megegyezni a klubok.

Erre a szezonra kölcsönvette Ryan Sessegnont a Bundesligát remekül kezdő együttes. Sessegnon hétfőn utazik Németországba és az orvosi vizsgalatok után ír alá. A kölcsönszerződés nem tartalmaz vételi opciót, ami egy fontos információ, hiszen a játékos iránt szintén érdeklő Herthával ezért nem tudtak megegyezni az angolok. A berliniek ragaszkodtak az vásárlási opcióhoz. Mourinho hosszútávon számol a fiatal játékossal.

A 20 éves balszélső 3 éve robbant be, amikor remekül játszott és feljutáshoz segítette nevelőegyüttesét, a Fulhamet. Abban a szezonban 46 mérkőzésen 15 gólt szerzett. A következő éve a Premier League-ben jóval csendesebb volt, de a kiesés ellenére maradhatott az első osztályban. A Spurs 27 millió eurót fizetett érte, de csak 12 találkozón kapott szerepet.

Ryan ikertestvére, Steven szintén kölcsönben futballozik ebben a szezonban, őt a Fulham adta kölcsön a másodosztályú Bristol City-nek, ahol Nagy Ádám csapattársa.