Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: A korábbi csapattárs szerint eldőlt Mbappé jövője!

Mint ismert, a francia fővárosban továbbra is sok a kérdőjel Kylian Mbappé jövőjét illetően. A témával sokan foglalkoznak, legutóbb így tett Adil Rami is, aki szerint egyészen könnyű következtetést levonni a végkifejletet illetően. 

Az Mbappé oldalán 2018-ban a francia válogatottal világbajnoki címet ünneplő középhátvéd szerint a párizsi vezetők bizony már most kezdhetnek aggódni. Rami ugyanis olyan jeleket vél felfedezni Mbappé viselkedését illetően, amelyek szerint árulkodóak.

“Úgy hiszem, eldőlt, hogy mit szeretne! Számomra ezt jelzi, hogy nem haladnak a tárgyalások a klubbal. Olyan érzésem is van, mintha Kyliant idegesítené a téma, nem szívesen beszél a szerződéséről, de nem csak a nyilvánosság előtt, a klubon belül sem! Amikor egy futballistát idegesít egy ilyen helyzet, az azért is lehet, mert hallani sem akar róla! Talán kínosnak is érzi! Az is biztos, hogy feltérképezte már a lehetőségeit, ami rossz hír a PSG és a Ligue 1 számára, hiszen egy fantasztikus játékosról beszélünk.” – Fogalmazta meg velős véleményét Rami, aki szerint teht egyértelmű, hogy Mbappé nem tölti ki a 2021/22-es idény végéig szóló szerződését a Paris Saint-Germainnel.