Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugália: Cristiano Ronaldo máris visszatér a válogatottba

A harmincöt esztendősen is elnyűhetetlennek tűnő Cristiano Ronaldo továbbra is hatalmas igénybevételnek van kitéve. Mindamellett, hogy a Juventus-nál is megváltóként várták vissza a koronavírus-fertőzéséből, még Portugália is a legnagyobb fegyvereként tekint rá.

📋 Já há data para a convocatória! 📋 Fernando Santos vai revelar na quinta-feira os convocados para os próximos jogos! #VamosTodos #VamosComTudo

📋 Save the date! 📋 Fernando Santos will reveal the squad for the next games on Thursday! #TeamPortugal pic.twitter.com/XBKv53ieGK

— Portugal (@selecaoportugal) November 2, 2020

div>

Az előző válogatott „fordulóban” koronavírussal diagnosztizálták Cristiano Ronaldot. Az ötszörös aranylabdásnak ezért több bajnokit, sőt még a Juventus, FC Barcelon ellen esedékes meccsét is ki kellett hagynia.

Az olasz klub veterán sztárja azonban múlt héten hétvégén már visszatért a pályára a sokadik, végre negatív tesztet követően. Tegnap este szintén pályán volt a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen. Igaz, a magyar bajnok kapuját nem sikerült bevenni.

A portugál válogatott szövetségi kapitánya, Fernando Santos természetesen számít immár Ronaldo játékára is. A rutinos szélső ugyanis bekerült az Eb-, és NL-címvédő együttes legfrissebb keretébe.