Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus beárazta belső védőjét, akit értékesítenének egy megfelelő ajánlat esetén – sajtóhír

A Zebrák alaposan beárazták labdarúgójukat, akiért voltak és vannak érdeklődők a hírek szerint, de nem akarnak érte annyit fizetni, amennyit az olasz gárda kér. 


Juventus kész tárgyalásokat folytatni középhátvédjének, Merih Demiralnak az eladásáról, azonban 50 millió euró alatt szóba sem állnak senkivel se olasz sajtóinformációk szerint.

A 22 éves török válogatott játékost nagyon tehetséges belső védőnek tartják, azonban a “I bianconeri”-nél nem kapja meg a kellő lehetőséget, így ő maga is szívesen továbbállna. Jelenlegi szerződése 2024-ig szól a Juventusnál, értékét 27 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.de, viszont az olasz gigász ettől csak jóval többért hajlandó tőle megválni. Demiral 2019 nyarán érkezett a Zebrákhoz a Sassuolótól 18 millió euró ellenében, azóta mindössze 14 találkozón kapott lehetőséget.

Az átigazolási piac zárta előtt az Atlético Madrid és a Tottenham is szerette volna leigazolni a hírek szerint, azonban a Zebrák olyan ajánlatokat kaptak érte, amelynél még alkudozni sem ültek le a török játékos kérőivel.