Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid – Juventus „meccs” Paul Pogba leigazolásáért

A brit sajtó szinte kész tényként közli, hogy Paul Pogba legkésőbb jövő nyáron elhagyja a Manchester Unitedet. Arról azonban már megoszlanak a vélemények, hogy vajon a Real Madrid vagy a Juventus van-e előkelőbb pozícióban a középpályás céljait illetően.

Alapvetően számít Pogba szolgálataira Ole Gunnar Solskjaer menedzser, azonban a világbajnok francia középpályás képtelen olyan vezéregyénisége lenni a Manchester Unitednek, mint az elvárható tőle. A 27 esztendős játékos immár négy éve, hogy visszatért a „Vörös Ördögökhöz”, ám néhány fellángolásától eltekintve képtelen általános elégedettséget kiváltani a szakértők, a szurkolók és a média részéről.

Pogbaval kapcsolatban már évek óta fennálló pletyka, hogy újra elmegy a Juventus-hoz, vagy beteljesíti gyermekkori álmát, és a Real Madrid játékosa lesz. A brit lapok szerint erre a következő nyáron lehet komoly esély. Pogba távozása biztosra vehető, lévén a saját hullámzó formája mellett még a MU sikertelensége is bosszantja. Második manchesteri érájában ugyanis még mindig csak két trófeát tudott nyerni: egy-egy Európa-ligát, és angol Ligakupát.

Pogba szerződése 2022-ig érvényes a Uniteddal.