Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elvesztette veretlenségét a bajnokságban a Fehérvár – videó

A szép lassan formába lendülő MTK a még mindig veretlen Fehérvárt fogadta az NB I 10. fordulójában. A játéknap egy meglepetéssel indult a Paks hazai pályán megsemmisítő vereséget mért a Puskás Akadémiára, míg a Budafok – Honvéd találkozót a Honvéd kérésére elhalasztották, mert a budapesti csapatnál több játékos is koronavírus fertőzött lett.

Gyorsan megszerezte a vezetést a hazai csapat. Schön beadását Hangya Szilveszter vette le a saját kapuja előtt, tisztázás helyett Musliunak passzolt, akit letámadott Palincsár és a észak-macedón játékos csak szabálytalanul tudta megállítani. A megítélt büntetőt Cseke Benjámin magabiztosan értékesítette 1-0! Az MTK játékosai több nagy helyzetet is kidolgozta az első játékrészben, de több gólt már nem tudtak szerezni, ahogy a vendégek sem.

A második félidőben hiába hajtott az egyenlítésért a Fehérvár, semmi sem sikerült nekik. Ellenben a másik oldalon minden összejött a futballistáknak. A 64. percben Schön Szabolcs ragasztott hatalmas gólt Rockov kapujába 2-0, majd két perccel később Miovski érkezett tökéletes ütemben egy baloldali beadásra 3-0! Ezzel az erős két perccel a hazai csapat le is zárta a találkozót. A Fehérvár erejéből csak a szépítésre futotta. A 87. percben Fiola Attila beadást Stopira fejelte be az MTK kapujába.

MTK – MOL Fehérvár FC 3-1 (1-0)
Helyszín: Budapest, Hidegkuti Nándor Stadion Vezette: Bogár G.
Gólszerzők: Cseke (8.), Schön (64.), Miovski (66.) ill. Stopira (87.)

A mérkőzés góljai:
Cseke 1-0

Schön 2-0
Miovski 3-0
Stopira 3-1

Az NB I állása

A góllövőlista állása