Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: győzelmével a tabella élére ugrott a Leicester – videóval

Az angol bajnokság 8. fordulójában a Leicester a Wolves ellen lépett pályára a King Power Stadionban, és sikerült is otthon tartani a három pontot, amellyel ideiglenesen az élre ugrottak a “Rókák”.

Az első félidőt kevés helyzet jellemezte, viszont a Leicester két tizenegyeshez is jutott. Az elsőt a 15. percben kapták, miután Max Kilman kézzel ért a labdához a tizenhatoson belül. A büntetőponthoz természetesen Jamie Vardy állt oda, és védhetetlen lövése Rui Patricio mellett vágódott a kapu jobb oldalába. A második tizenegyest a 39. percben kapta meg a hazai csapat, miután Rayan Ait Nouri szabálytalankodott a tizenhatoson belül. A labda mögé ismét Vardy állt, azonban Patricio most kivédte a lövését.

A második félidő kiegyenlítettebb volt, ráadásul a végére nagyon feljött a Wolves. A 68. percben Kilman hagyott ki óriási helyzetet, amikor egy szabadrúgást követően közelről lőhetett kapura, de a labda jócskán kapu fölé szállt. A 77. percben Ruben Neves kapott kiváló labdát, aki így ígéretes távolságból lőhetett kapura, de Kasper Schmeichel számított a rá és védeni tudta a próbálkozást. A találkozó utolsó nagy helyzetét a Leicester hagyta ki, amikor a 89. percben Harvey Barnes küldte kapura James Justin labdáját, de nem találta el a kaput.

Leicester – Wolves: 1-0 (1-0)
Gólszerzők:  Vardy (15. – büntetőből) ill. –
Sárga lap: Evans (63.), Fofana (81.) ill. Dendoncker (41.), Neves (50.), Kilman (90+3.)
Kiállítás: – ill. –

A 8. forduló eddigi eredményei és további programja:

Péntek:
Southampton – Newcastle United: 2-0
Brighton & Hove Albion – Burnley: 0-0

Szombat:
Everton – Manchester United: 1-3
Crystal Palace – Leeds United: 4-1
Chelsea – Sheffield United: 4-1
West Ham United – Fulham: 1-0

Vasárnap:
13:00 West Brom – Tottenham: 0-1
15:00 Leicester City – Wolves: 1-0
17:30 Manchester City – Liverpool (tv: Spíler 1)
20:15 Arsenal – Aston Villa (tv: Digi Sport 2)

A bajnokság aktuális állása:

A góllövőlista aktuális állása: