Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Dybala nem kér Messiékből, inkább marad

Hiába kapott meghívót az argentin válogatottba, mégsem él a lehetőséggel Paulo Dybala. A Juventus támadója ugyanis inkább marad Torinóban, és igyekszik biztosítani arról a klubját, hogy hajlandó bármit megtenni azért, hogy újra alapember lehessen.

Az egy hét múlva már 27 éves Dybala igazán önfeláldozó döntést hozott. Az argentin csillag ugyanis nem fogadta el Lionel Scaloni invitálását a válogatottba. A Tuttosport értesülései szerint Dybala azon fog dolgozni, hogy edzésmunkájával felhívja magára a figyelmet.

A korábbi Palermo csatár ugyanis kiszorult a Juventus kezdőcsapatából. Andrea Pirlo csupán, mint Morata vagy Cristiano Ronaldo elsőszámú cseréjeként számolt Dybalaval. Akit egyébként az év közepén még combsérülése is hátráltatott.

Dybala helyzetét nem könnyíti, hogy Pirlo akár háromcsatáros formációval is próbálkozhatna, ám az olaszok legendája egyelőre nem merte megkísérelni a gyenge eredmények ellenére sem.

A jó Paulo eddig három-három bajnokin kapott lehetőséget, az egyetlen gólját pedig éppen múlt héten szerezte, a Ferencváros ellen.