Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Itt az idő a pánikolásra?! – Képpel

A címbeli kérdést tette fel a goal.com a közösségi média egyik felületén a Real Madrid valenciai vereségét követően, utalva egy nagyon is árulkodó statisztikai mutatóra a blancók kapcsán.

Zinedine Zidane csapata legutóbbi hét meccsén, 14 gólt kapott az ellenfelektől, mindezt úgy, hogy ezeken a találkozókon egyszer sem úszta meg kapott gól nélkül.

Ez a negatív sorozat négy La Liga találkozót (Cadiz(0-1, vereség hazai pályán); FC Barcelona (1-3, győzelem idegenben), Huesca (4-1, győzelem hazai pályán); és most a Valencia elleni zakó -a szerk.), valamint három Bajnokok Ligája meccset (Sahtar Donyeck 2:3, vereség hazai pályán; Borussia Mönchengladbach (2-2, döntetlen idegenben); Inter (3:2, győzelem hazai pályán – a szerk.) foglal magába.

Az elmúlt idény végén, amikor a csapat bajnok lett, hasonló rossz széria elképzelhetetlen lett volna (…) A kapott gólok számából is kitűnik, valami valóban nem működik olajozottan a csapatnál, a kérdés persze, hogy a válogatott szünet után mennyire sikerül rendeznie Zinedine Zidane-nak a sorokat?!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Real Madrid have failed to keep a clean sheet in any of their last seven matches – conceding 14 goals in that time 😳⠀ ⠀ Is it time to hit the panic button? 🚨

Goal (@goalglobal) által megosztott bejegyzés,