Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real választ adott Szoboszlaival kapcsolatban

Korábban beszámoltunk róla, hogy a spanyol sajtó szerint számtalan egyéb csapat mellett a patinás Real Madrid együttese is fontolóra vette a legnagyobb tehetséggel bíró magyar játékos leigazolását…

Azóta a Nemzeti Sport kérésére a Marca újságírója, Juan Ignacio García-Ochoa a Real Madrid vezetőségének is feltette a kérdést, valóban tervben van-e Szoboszlai Dominik közeljövőbeli szerződtetése a klubnál. A “királyi gárda” egyenes választ adott, és közölték, hogy bár nagyszerű futballistának tartják a magyar tehetséget, pillanatnyilag nincs a neve a listájukon, más ugyanis jelenleg a prioritás.

Persze, nem tudhatjuk, hogy igazat mondtak, vagy csak hivatalból adták ezt a választ, de a közelmúltban az AS nagyon komolyan állította, hogy a “blancók” érdeklődnek Szoboszlai iránt.

A 20. születésnapját a közelmúltban ünneplő Szoboszlai ügynökénél a teljesség igénye nélkül állítólag az RB Leipzig, az AC Milan, a Lazio, a Napoli, az Arsenal, a Chelsea, a Leicester City, az Atlético Madrid vagy éppen a PSG áll sorban a játékos kegyeiért. A kiszivárgott információk szerint több csapat már januárban komoly hadjáratot tervez a kiszemelt játékos leigazolásáért, nem várnák meg vele a jövő nyári átigazolási időszakot sem, mindenképpen meg akarják szerezni őt.

Szoboszlai minden sorozatot figyelembe véve 13 gólt és 19 előkészítést regisztrált 40 pályára lépés alatt a 2019-2020-as idény során, míg az aktuális szezonban 13 meccs alatt 5 gól és 9 assziszt a mérlege klubjában, valamint a magyar válogatott Eb-kijutásából is főszerepet vállalt.