Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Uzuni a CR-gólöröm után a portugál mezét is megszerezte – VIDEÓ

A Ferencváros kedd este a Juventus otthonába látogatott a Bajnokok Ligája csoportkörében, és bár az utolsó percig jó játékot mutatva tartotta a döntetlent, végül jött Morata, és megnyerte a csapatának a mérkőzést. A gólt szerző Myrto Uzuni azonban nem csak találatával vonta magára a sportvilág figyelmét, hanem azzal is, hogy gólörömével az ellenfél játékosát, Cristiano Ronaldót utánozta. 

Uzuni a mérkőzés 19. percében szerzett vezetést a Juventus ellen Tokmac passzából, és olyannyira örült a találatának, hogy Cristiano Ronaldo híres gólörömével ünnepelt. A játékos mozdulatai bejárták a világot, és elég híres lett miatta.

A Fradi a meccs után azt is tudatta, hogy a portugál nem volt mérges azért, mert “ellopták” a gólörömét, hiszen szívélyesen mezet cserélt az albán játékossal. Korábban a Ferencváros másik labdarúgója, Marcel Heister azt nyilatkozta, hogy az első mérkőzésen vele nem cserélt mezet CR, de a védő szerint azért, mert a portugál játékos ideges volt, amiért nem szerzett gólt a Puskás Arénában.

Uzuni gólja és gólöröme: