Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Flick egy valakit ünnepel csak a továbbjutás után

Egyszer fenn, egyszer lenn! A magyar válogatottnál elért világraszóló gólja után tegnap este bebizonyosodott, hogy minden még Szoboszlai Dominiknak sem jöhet össze. A Salzburg sztárja ugyanis a tegnap Bayern elleni meccsen óriási, ajtó-ablak helyzetet puskázott el, ezt pedig jócskán „megbosszulta” a címvédő.

Szoboszlai Dominik méltán kerül említésre manapság a nemzetközi sajtóban, mint a világ egyik legígéretesebb tehetsége. A magyar válogatott sztárja azonban egyelőre kevés volt a Bayern München ellen. A németek türelmes és világklasszis játékkal felőrölték a még mindig nyeretlen salzburgiakat.

A Bayern a győzelmével máris bebiztosította a továbbjutását és a csoportelsőségét. Hans-Dieter Flick visszafogottan értékelt, de nem mulasztotta el megénekelni kapusa, Manuel Neuer nagyszerűségét:

„Ma a fő célunk a nyolcaddöntőbe jutás volt. Az első félidőben túl könnyen adtuk meg magunkat. Hanyagok voltunk és nem koncentráltunk, jobban kellett támadnunk, de örülök, mert négy meccset játszottunk és négyet nyertünk. Amióta edző vagyok, Manuel szenzációs. Hihetetlenül nehéz gólt szerezni ellene, hihetetlen reflexei vannak.”

– nyilatkozott a német szakember, a Sky Sportnak.