Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Giuseppe Marotta megszellőztette Eriksen távozását?

Az Inter vezérigazgatója legutóbb a Sky Sprotsnak beszélt igen sejtelmesen a dán karmester milánói helyzetéről.

Mint ismert, a kevés játéklehetőség miatt Christian Eriksen távozóban van Milánóból. Giuseppe Marotta lényegében elismerte, hogy ez így is van.

“Nagyszerű lehetőség volt Eriksent megszereznünk, mindössze 20 millió euróért! Mindenki arról beszélt korábban, hogy milyen remek játékost is szereztünk meg áron alul.” – Kezdte Marotta.

“Jogosan beszélnek sokan Eriksen távozásáról, hiszen nem sokat játszik a csapatban. Ilyenkor természetes, hogy jönnek a találgatások. Azt hiszem, Eriksen lesz az első, aki ha nem játszik az előttünk álló időszakban sem, aki a távozását kéri majd!” – Így a milánói klubvezető, aki röviden a csapat eredményeiről és Antonio Conte helyzetéről is beszélt.

“Az ide egy rendhagyó szezon sok-sok mérkőzéssel, ebből adódóan sok nehézséggel. Bonyolult helyzetben vagyunk de a jó eredmények ezen változtathatnak. Több meccsünkön is nüanszok döntöttek. Másképp is alakulhattak volna az eredményeink, de most ezzel kell megbirkóznunk. Meggyőzőbb teljesítményre lesz szükségünk, Conte és csapata pont ezen dolgozik.” – Így Marotta