Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter középpályásával erősítene a PSG – sajtóhír

A francia bajnoki címvédő a Kék-feketék középpályását szemelték ki keretük mélyítésére, amire az elmúlt hónapokat tekintve nagy szüksége is lehet Thomas Tuchel mesternek.


Paris Saint-Germain az Inter horvát labdarúgóját, Marcelo Brozovicsot szemelte ki a Le10Sport értesülései szerint. A Nerazzurrihoz 2022-ig köti szerződés a 27 éves középpályást, piaci értékét 40 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de.

A horvát válogatott játékost azért szerződtetnék, mert a középpályát vélik a leggyengébb láncszemnek a klubnál, valamint az elmúlt időszakban rengeteg hiányzója van állandó jelleggel a PSG-nek, így minden egyes mérkőzés előtt Thomas Tuchelnek nehéz dolga van összeállítani a kezdőcsapatot. Brozovic szívesen csatlakozna a Bajnokok Ligájában döntőig jutó klubhoz, azonban jelenlegi kenyéradója megkérné az árát, ami teljesen érthető.

Brozovic 2016-ban csatlakozott az olasz együtteshez a Dinamo Zagreb csapatától mindössze 5 millió euró ellenében. A négy és fél idénye alatt az Inter színeiben 213 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 24 gólt és 27 gólpasszt jegyzett. A 2020/21-es szezont tekintve ugyan 13 találkozón megkapta az esélyt, de ezeken mindösszesen 857 percet tölthetett a pályán.