Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Böde Dániel disznóvágáson rehabilitálódik

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar bajnokság (NB I) utolsó 2020-as fordulójának szombati játéknapján az MTK Budapest csapata létszámfölényben 3-1-re legyőzte a Paks csapatát…

 

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a tolnaiak mestere, Bognár György két játékosáról adott helyzetjelentést: a meccsen fejsérülést szenvedő Szélpál Norbertről és a sérülés miatt igazoltan hiányzó csapatkapitány Böde Dánielről:

“Érezhető volt, hogy nincs meg a ritmusuk azoknak, akik hat nap alatt már a harmadik meccsüket játszották. Gyengén játszottak addig is, aztán a kiállítás, majd Szélpál kiválása miatt csak hátrafelé tudtunk cserélni. Az MTK ezt jól kihasználta, megérdemelten nyert. Sérült játékosunk jelenleg kórházban van, mivel az eszméletét is elvesztette, koponya CT-t kell rajta végezni. Böde Dániel remélhetőleg a csapat januári felkészülésére újra csatlakozni tud hozzánk, annyit tudok róla, hogy jelenleg disznóvágáson tartózkodik Madocsán.”

Ezen annyira meg sem lepődhetünk, közismert, hogy Böde megmaradt az egyszerű tolnai életvitelnél, és amíg például Neymar vagy Pogba sérülten rendszerint különböző celebpartikon nyomul, addig a “madocsai Messi” saját megszokott környezetében tölti a kényszerszünetet, hogy aztán még erősebben térhessen vissza tavasszal a futballpályákra.