Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb ex-Milanos igazolt a feltörekvő török csapathoz – HIVATALOS

Újabb szebb napokat is megélt játékos leigazolását jelentette be a török első osztályú bajnokság feltörekvő újonca…

 

A török élvonalba (Süper Lig) tavaly története során mindössze harmadszor feljutó Fatih Karagümrük együttese a szerdai napon erősítette meg, hogy leigazolta a rutinos olasz középpályást, Andrea Bertolaccit.

A 29 esztendős egykori válogatott játékos az AS Roma színeiben nevelkedett, de az olasz élvonalban leginkább a Lecce (2010-2012) és a Genoa (2012-2015) csapataiban tudta letenni a névjegyét. Utóbbi időszakban a liga legjobbjai közé tartozott posztján, ezért igazolta le az őt az AC Milan csapata, ahol viszont rendkívül gyengén muzsikált és rendszerint sérülések is hátráltatták. A Rossonerinél nem tudott bizonyítani, kölcsönben újra a Grifoni alkalmazta, az elmúlt idényben pedig már a Sampdoria soraiban tűnt fel.

A török gárdánál együtt játszhat egykori Milanos csapattársai közül a nyáron igazolt Lucas Bigliával vagy éppen a közelmúltban leszerződő Fabio Borinivel, de ismerős lehet neki hazájából a Sampdoria egykori veterán kapusa, Emiliano Viviano vagy éppen a szintén éveket a Serie A-ban töltő bosnyák légiós, Ervin Zukanovic is.