Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csatárt igazolna a Fiorentina! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina együttese csatárt szeretne igazolni a tél folyamán. Elsődleges célpontjuk a Lazioban futballozó Felipe Caicedo.

Mindenképp szeretne erősíteni támadóposzton a Fiorentina gárdája. A nyáron ennek okán vették kölcsön Patrick Cutronét a Wolverhamptontól, ám az olasz támadó eddig 13 találkozón mindössze 281 perc erejéig kapott szerepet és a hírek szerint hiába egy évre került kölcsönbe, már a télen szeretnék visszaküldeni őt Angliába. A “Violák” az ő helyére a Calcio Mercato értesülései alapján a Lazio támadóját, Felipe Caicedót nézték ki. A szaklap beszámolója szerint az ecuadori csatár 5 millió euró ellenében mozdítható is lenne, de rajta kívül még Leonardo Pavoletti is a Fior célkeresztjében van.

Caicedo 2017 nyara óta erősíti a Lazio alakulatát, amelynek színeiben 125 mérkőzésen 29 gól és 15 gólpassz a mérlege. Ebben a szezonban 16 találkozón kapott szerepet átlagosan 36 perc erejéig, viszont ötször így is eredményes tudott lenni. Szerződése 2022 nyaráig köti a fővárosba. Piaci értékét 5 millió euróra taksálja a transfermarkt.