Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus sztárja is elkapta a fertőzést – HIVATALOS

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a hét első felében a Juventus csapatánál két játékos koronavírus-tesztje hozott pozitív eredményt, a pénteki napon pedig a harmadik fertőzöttet is kénytelenek voltak feljegyezni….

 

Juventus csapata a hétfői napon megerősítette, hogy a vasárnapi mérkőzésen pályára lépő Alex Sandro koronavírus-tesztje hozott pozitív eredményt, kedden pedig a legutolsó meccset eltiltása miatt kihagyó Juan Cuadrado szervezetében mutatták ki a fertőzést. A legfrissebb pozitív eset pedig nem máshoz fűződik, mint az AC Milan elleni szerdai rangadót végig játszó Matthijs de Ligt.

A 21 éves holland hátvéd kötelező elkülönítése megkezdődött egészségügyi okokból, azonban nyilván erősen benne van a pakliban, hogy amíg együtt tartózkodott a társaival, megfertőzött másokat, a mérkőzés alatt pedig az ellenfél játékosai is elkaphatták tőle a vírust.

Az Ajax egykori szupertehetsége jelenleg a második szezonját tölti a torinói együttesben, azonban hiába lenne a Zebramezesek védelmének alappillére és nélkülözhetetlen figurája, korábbi sérülései miatt a 2020-2021-es szezonban eddig mindössze tíz tétmérkőzésen tudott pályára lépni Andrea Pirlo csapatában, ezúttal pedig újabb kihagyásra kell számítania.

Fontos rangadó nyerésével a Juventus a negyedik helyre kapaszkodott fel a Serie A aktuális idényében, és az utolsó négy meccséből hármat megnyert a bajnokságban. Ennek ellenére a gárda lemaradás még mindig 7 pont az éllovas AC Milan mögött, soron következő összecsapásukat pedig a közvetlenül mögöttük, az ötödik helyen tanyázó Sassuolo ellen vívhatják vasárnap este.