Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan aláírhat új csapatánál a Manchester United hátvédje! – sajtóhír

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint a Manchester United csapatában futballozó Timothy Fosu-Mensah napokon belül aláírhat a Bayer Leverkusenhez.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Manchester United hátvédje, Timothy Fosu-Mensah távozni szeretne, ezért nem fogadta el a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát. Arról is írtunk már, hogy Ole Gunnar Solskjaer 2-3 távozóval számol a téli átigazolási időszakban a “Vörös Ördögöknél”, az egyikük pedig Fosu-Mensah lehet, aki iránt a Marseille a Hertha Berlin és az Ajax is érdeklődött. A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint viszont a holland hátvéd már Németországban tartózkodik, hogy a napokban átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon a Bayer Leverkusen csapatánál. A “Gyógyszergyáriaknál” a beszámolók alapján 2024 nyaráig kötelezheti el magát a védő és 2 millió euróért válthat klubot.

Fosu-Mensah 2016 januárja óta erősíti a United felnőtteit. A klub színeiben eddig 30 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken egy gólpasszt jegyzett. Ebben a szezonban csupán 3 találkozón jutott szóhoz, 108 perc erejéig. Szerződése a szezon végén jár le a csapatnál. Piaci értékét 4 millió euróra taksálja a transfermarkt.