Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Izraeli középpályással erősítene az Arsenal! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal gárdája a nyári átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Sahtar Doneck középpályását, Manor Solomont.

Egyre nagyobb érdeklődés veszi körül a Sahtar Doneck izraeli középpályását, Manor Solomont. A 21 esztendős szélső ebben a szezonban tudta felhívni magára a figyelmet, miután a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is kitűnő teljesítményt tett le az asztalra. A Real Madrid ellen például mindkét győzelemből góllal vette ki a részét, míg a válogatottban is megszerezte első gólját Skócia ellen. A Guardian legfrissebb értesülései szerint Solomont nagyon szeretné az Arsenalhoz csábítani Mikel Arteta, így az “Ágyúsok” már most tárgyalásokba kezdtek a csapat és a játékos képviselőivel, hogy a nyáron csak a formalitások maradjanak hátra. A Sahtar természetesen nem szeretné olcsón elengedni egyik legnagyobb értékét, míg az Arsenal a jelenlegi átigazolási időszakban nem engedhet meg magának nagy kiadásokat. Mikel Arteta mindenesetre nagyon szeretné megújítani a londoni együttes középpályáját, ugyanis Julian Brandt, Carlos Soler és Julian Draxler neve is felmerült már Solomon előtt.

Manor Solomon 2019 januárja óta erősíti a Sahtar együttesét, amelynek színeiben eddig 62 találkozón lépett pályára és 12 találatot, valamint 7 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2023 decemberéig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 7 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.