Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Valencia középpályását nézte ki az Arsenal! – sajtóhír

A spanyol sajtó szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese a tél folyamán megpróbálja megszerezni a Valenciától Carlos Solert.

Már hosszú ideje figyeli a Valencia kiválóságát, Carlos Solert az Arsenal gárdája. Mikel Arteta mindenképp szeretné a tél folyamán megerősíteni a középpálya kreatív szekcióját, erre pedig több célpontja is van. Már korábban beszámoltunk arról, hogy Julian Brandt helyzetét is figyelik a Dortmundál, de az Eldesmarque legfrissebb sajtóhírei alapján elsődlegesen Carlos Solert szeretnék leigazolni a Valenciától. A beszámolók szerint a “Denevérek” is hajlanának az üzlet létrejöttére, elsősorban azért, mert még mindig komoly anyagi gondokkal küzdenek.

Soler 2017 januárjában került fel a Valencia felnőttei közé. A klub mezét eddig 164 alkalommal öltötte magára, amelyeken 17 gólt és 22 gólpasszt jegyzett. A 2020/21-es szezonja eddig nagyon erősre sikeredett, hiszen 13 találkozón 6 találat és 5 assziszt a mérlege. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 30 millió euróra taksálja a transfermarkt.