Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic nyitott a folytatásra

Az AC Milan együttesének múlt szombati győzelme alkalmával többhetes kihagyás után csattanósan visszatérő Zlatan Ibrahimovic a minap tájékoztatást adott a jövőjéről…

Az AC Milan veterán svéd klasszisa, Zlatan Ibrahimovic a minap a Corriere dello Sport részére adott interjújában megerősítette, hogy hamarosan tárgyalásokat fog folytatni csapatával az aktuális idény végén lejáró szerződése megújításáról:

“Amíg jól érzem magam, mindenképpen folytatni fogom a pályafutásomat. Hamarosan tárgyalni fogunk a szerződésem meghosszabbításáról.”

A 39 éves kiválóság amikor játszik, akkor elképesztő mértékben szállítja a gólokat és bármikor húzóembere csapatának, óriási lökést ad jelenléte a társaknak viszont óhatatlanul egyre többször bajlódik sérülésekkel. Ibra a Rossoneri 2020-2021-es szezonbeli 22 tétmeccséből 11-et kihagyni kényszerült kondíciójából kifolyólag. Noha a 7 bajnokin 10 gólt szerzett, összességében pedig 11 gólos 12 pályára lépésről.

Ibra továbbá hozzátette, hogy “nem szeretek arról beszélni, hogy hány lejátszott meccs van már a hátam mögött, ezzel csak öregebbnek érzem magam. Az előttem álló kihívás az, hogy segítsek egy fiatal csapatot a fejlődésben, ez pedig egészen más ahhoz képest, amit eddig csináltam. Boldogabb vagyok azzal, hogy ebben vagyok sikeres, mint amikor magam nyertem.”