Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi támadójával erősítene a Schalke! – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint az élvonalban szereplő Schalke együttese a téli átigazolási időszakban Klaas-Jan Huntelaarral erősítené meg a támadósorát.

Alaposan ráférne az erősítés a Schalke keretére már a téli átigazolási időszakban. A hírek szerint a gelsenkircheniek elsősorban a támadósorukon szeretnének javítani, miután a második legkevesebb gólt szerezték (12) 15 fordulót követően. Ennek a problémának az orvoslására a Bild értesülései szerint a legújabb kiszemeltjük egykori játékosuk, Klaas-Jan Huntelaar, aki jelenleg az Ajax futballistája. A 37 esztendős támadó 2010 és 2017 között erősítette a “Királykékeket”, akkor 240 mérkőzésen 126 gólig és 35 gólpasszig jutott. A holland csatárnak még most is igen jól megy a gólszerzés. Ebben a szezonban 14 meccsen 420 percet kapott a bizonyításra, ez idő alatt pedig 7 találatot és 1 asszisztot jegyzett. Legutóbb az ő duplájával tudtak nyerni a Twente otthonában. Huntelaar szerződése a szezon végéig szól az amszterdamiakkal, piaci értékét pedig 800 ezer euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.

A Schalke jelenleg az utolsó előtti helyen áll a Bundesligában, 15 forduló után 7 pontot gyűjtve. Közel egy évig és 30 mérkőzésen keresztül nem tudtak győzelmet aratni a bajnokságban, ám a legutóbbi játéknapon sikerült felülkerekedniük a Hoffenheimen.