Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokságon belülről erősített az AC Milan – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) listavezető AC Milan együttese a pénteki esti órákban jelentette be legújabb igazolását, amely jóvoltából a középpálya megerősítésére törekedtek…

 

Az AC Milan csapata a péntek esti órákban erősítette meg, hogy vételi opcióval kölcsönvette a kiesőjelölt Torino francia középpályása, Soualiho Meïté játékjogát.

A 26 éves elefántcsontparti származású labdarúgó végig járta a francia korosztályos válogatottakat, miközben többek közt az Auxerre, a Lille és az AS Monaco alkalmazásában szerepelt a felnőttek közt. 2018 nyarán Antonio Bareccát küldték a “bikák” érte a hercegségbeli gárdához, azóta két és fél szezon alatt minden sorozatot figyelembe véve 94 mérkőzésen lépett pályára a Torino színeiben. Meïté az első két teljes bajnoki szezonjában 35, ill. 33 mérkőzésen szerepelt a Serie A-ban, és a jelenleg futó idényben is bennmaradásért küzdő csapat alapembere volt 14 bajnoki fellépésével.

Leigazolására leginkább azért volt szükség a Rossonerinél, mivel a középpályáról gyakorlatilag elfogytak a játékosok, a bajnokság elmúlt fordulójában Stefano Pioli négy emberét nélkülözte erről a posztról.