Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lazio: “ezzel a hozzáállással bármire képesek lehetünk”

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz bajnokság (Serie A) 18. fordulójának péntek esti rangadóján a Lazio a vártnál jóval simábban, 3-0-ra legyőzte a városi rivális AS Roma együttesét…

Paulo Fonseca nyilatkozatával ellentétben a Lazio mestere, Simone Inzaghi természetesen elégedetten értékelt a papíron simának tűnő diadalmenet után:

“Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, eltökélten, agresszívan játszottunk, gyorsak voltunk és fizikálisan is helytálltunk. A srácok nagyszerűek voltak, de már a meccs előtti napon is láttam a tüzet mindenki tekintetében, azzal ellentétben, ahogy néhány korábbi meccsen tapasztaltam. Igaz, hogy elszórtunk néhány pontot ebben a szezonban, ennek első sorban az volt az oka, hogy három naponta kellett úgy játszanunk, hogy a koronavírus-fertőzések miatt rengeteg játékost nélkülöztünk. Mostanában végre újra összeállt a csapat, és úgy érzem, hogy képesek lehetünk bármire.”

Sorozatbeli harmadik győzelmével a hetedik helyre felkapaszkodó “sasok” három pontra megközelítették a jelenleg a dobogó harmadik fokán tanyázó AS Romát, és emlékezhetünk rá, hogy a Juventus melletti másik olasz csapatként érdekeltek lesznek a Bajnokok Ligája februárban esedékes nyolcaddöntője során is.