Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: újabb játékos fertőződött meg a vírussal – HIVATALOS

Zinédine Zidane megbetegedése után a Real Madrid együttese a hétfői napon megerősítette, hogy egyik játékosa is elkapta a koronavírust…

Király-kupából kieső Real Madrid együttese a hétfő esti órákban hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy a csapat kevés lehetőséghez jutó hátvédje, Nacho Fernández koronavírus-tesztje pozitív eredményt hozott. A 31 esztendős spanyol hátvéd utoljára 14-én, az elveszített Szuperkupa-elődöntőben lépett pályára, január 20-a óta házi karanténban tartózkodott, miután kapcsolatba került egy fertőzött személlyel.

A csapat saját nevelésű hátvédje a szezon eddig eltelt szakaszában mindössze hét bajnoki mérkőzésen és összesen tíz találkozón léphetett pályára, az elmúlt másfél évben abszolút nem kap állandó játéklehetőséget.

A Real soraiból az idény korábbi szakaszában már Éder Militao, Eden Hazard, Casemiro és Luka Jovics is átesett a koronavírus-fertőzésen.

A spanyol bajnokság (La Liga) címvédője 18 forduló után a második helyen hét pont hátrányból követi a nála egyel még mindig kevesebb mérkőzést játszó éllovas Atlético Madrid gárdáját. Az elmúlt hetekben mutatott mérsékelt eredményesség miatt pedig már a tréner leváltása is szóba került a világsajtóban.