Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Börtönviselt támadót igazolt a Fiorentina – HIVATALOS

A várakozásoknak megfelelően a Fiorentina csapata a szerda délelőtti órákban bejelentette új igazolását, aki az elmúlt években első sorban nem a pályán elért eredményeivel került a rivaldafénybe…

 

A szebb napokat is látott Aleksandr Kokorin érkezését hosszas udvarlást követen a szerda délelőtti órákban erősítette meg az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina csapata, amely a hírek szerint három és fél évre szóló szerződést kötött az orosz csatárral.

A 29 éves támadó rég nem látott formában zárta az elmúlt idényt, miután az utóbbi években jókora mélyrepüléseken ment keresztül. Kokorin ellen jelenleg is folyamatban van egy eljárás, miután egykori csapattársával, Pavel Mamajevvel közösen 2018 októberben egy étteremben két embert megtámadott és megsebesített: egyikük egy székkel fejen dobta az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium tisztségviselőjét, később pedig a két játékos egy televíziós műsorvezető sofőrjét is megverte. Huliganizmus tette miatt másfél éves szabadságvesztést szabtak ki rá, végül azonban tavaly szeptemberben idő előtt szabadulhatott. Ezt követően a Szocsi csapatában szerepelt, legutóbb pedig a Szpartak Moszkva soraiban tűnt fel.

Kokorin fénykorában a Dinamo Moszkva színeiben 2012-2013-as és a 2013-2014-es évadban is elérte a 10 gólt, melyet később a 2017-2018-as bajnokságban a Zenit labdarúgójaként is abszolvált.

Balhés magánéleti cselekedetei miatt karrierje zuhanórepülésbe tartott, 2017 óta pedig már a válogatottban sem számolnak az egykori meghatározó játékossal. Ennek ellenére a firenzei klubnál szentül meg vannak róla győződve, hogy Kokorin megtörtént, és megszerzésével óriási erősítést hajtottak végre. Az idő bizonyára erre is választ fog adni…