Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “a VAR megöli a játékot, elveszi a játék élvezetét”

Annak ellenére, hogy a Liverpool vasárnap magabiztos győzelmet aratott az angol bajnokság (Premier League) 21. fordulójában a West Ham United ellen, a Mersey-partiak duplázó csatára mégis elégedetlenségének adott hangot…

A PL-címvédő Liverpool legutóbbi, 3-1-re megnyert bajnokiját követően a West Ham United elleni találkozón két gólt szerző Mohamed Szalah arról beszélt, hogy mennyire nem kedveli a videóbíró-technológia alkalmazását:

“Azt kell, hogy mondjam, nem szeretem a VAR-t. Már az idény kezdete óta így vagyok vele. Véleményem szerint megöli a játékot, a futball élvezetét Itt egészen pontosan vonalban kell lenned, miközben azt gondolom, hogy a Bajnokok Ligájában vagy más országokban picivel több területet adnak a támadóknak. Nem akarok panaszkodni emiatt, nem akarom, hogy megbüntessenek. De a videobíróról csak azt tudom mondani, hogy nem szeretem.”

A tavalyi győztes “vörösök” a Premier League idei kiírásában a 21. forduló után a harmadik pozíciót birtokolják, négy ponttal lemaradva az éllovas Manchester City mögött, amely teljesítménye láttán már a rettenthetetlen Jürgen Klopp is aggódni kezdett.