Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Az Arsenal és a Tottenham verseng a Frankfurt védőjéért! – sajtóhír

Nagy harc alakulhat ki az Arsenal és a Tottenham között a nyári átigazolási időszakban, ugyanis mindkét londoni gárda az Eintracht Frankfurt hátvédjére, Evan N’Dickára vetné ki a hálóját.

Az Arsenal és a Tottenham védelme sem nyújt mindig kiegyensúlyozott teljesítményt ebben a szezonban, így mind a két együttes szeretné megerősíteni a hátsó alakzatát a nyári átigazolási időszakban. A Sport Bild értesülései szerint a két londoni alakulat fő célpontja egyaránt a Frankfurt hátvédje, Evan N’Dicka. A 21 esztendős futballista már az elmúlt két szezonban is oszlopos tagja volt az Eintracht védelmének, előbb 36, majd 34 mérkőzésen kapott szerepet. A német szaklap beszámolója alapján egyébként az Arsenal az esélyesebb a francia játékos megszerzésére, akinek az ügynöke is azt tanácsolta, hogy az “Ágyúsokat” válassza.

N’Dicka 2018 nyara óta erősíti a Frankfurtot, amelynek színeiben eddig 82 találkozón lépett pályára. Ezeken a meccseken 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 22,5 millió euróra teszi a mértékadó transfermarkt.