Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Mourinho most nem a bírókra fogta a vereséget!

A Tottenham – Chelsea rangadót követően a portugál menedzser jó szokásához hűen ezúttal is megtalálta a vereség okát, pontosabban okait. 

“Az első félidőben a Chelsea jobban játszott nálunk. Ők kezdeményeztek, sokat birtokolták a labdát.” – Kezdett bele értékelésébe Mourinho.

“Az első félidőt egyértelműen a büntető döntötte el. Hiába játszottunk jobban a szünet után, a Chelsea sem játszott már fölényben, végül a tizenegyes bizonyult döntő jelentőségűnek.” – Folytatta a portugál menedzser, akivel a Tottenham 2012 óta először veszített újra három egymást követő találkozón.

“Az önbizalom különösen fontos a futballban. Amikor egy csapat rossz eredményeket ér el, rossz periódusban van, bizony előfordulnak problémák az önbizalommal is. Az a legfontosabb ilyenkor, hogy minél előbb visszatereljük a dolgokat a korábbi, normális mederbe.” – Így Mourinho, aki csapatán a kimerülés jeleit is felfedezni vélte, amely szerinte szintén az utóbbi időszak gyengébb eredményeihez vezette őket.

“Nincs sok lehetőségem a rotációra, számos játékosomon látszik a kimerültség, és vannak, akik nincsenek megfelelő állapotban. Összességében amúgy sincs megfelelő időnk feltöltődni két meccs között, és vannak futballisták, akiket nem hagyhatok ki a csapatból, hiszen nincs megfelelő helyettesük.” – Jegyezte még meg Mourinho..