Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: nem bírt egymással a Wolves és a Leicester – videóval

A Premier League 23. fordulójában a Wolves a Leicestert fogadta. A “Farkasok” célja az lett volna, hogy leszakadjanak a kiesőjelölt csapatoktól, míg a “Rókaknak” az, hogy felzárkózzanak a Manchester Unitedra. Végül egyik csapat célja sem teljesült hiánytalanul, mivel csak egy gólnélküli döntetlent játszottak. 

Nem túl eseménydús első félidőt játszottak a csapatok. Az első nagy helyzet a 15. percben érkezett és Adama Traoré nevéhez fűződik, amikor a spanyol befutott a tizenhatoson belülre majd el is lőtte az elé kerülő labdát, de egy védő az utolsó pillanatban blokkolni tudott. A 34. percben jött az első nagy Leicester-ziccer, ekkor Maddison lövésénél kellett menteni. Gólt végül nem tudtak lőni a csapatok.

A második félidőben már valamivel több esemény történt. A 48. percben Ruben Neves jutott szabad területhez, majd távolról lőtt is, de a labda hajszálnyival a kapu fölé ment. Mindkét csapatnak megvoltak a maga támadásai, de a gólhoz nem igazán jártak közel. Brendan Rogers még Vardyt és Albrightont is beküldte, hátha meg tudnák menteni a csapatot. A 73. percben jött is egy Leicester-helyzet, amikor Barnes érkezett jól egy belőtt labdára, azonban a lövés pontatlanra sikerült és elkerülte a kapu jobb oldalát. A 77. percben a hazaiak veszélyezettek, Fabio Silva lövését azonban Schmeichel bravúrral védte. A 92. percben Vardy mégiscsak közel járt ahhoz, hogy megváltoztassa a meccs állását, de veszélyes fejese végül csak a kapu bal oldala mellé ment.

Wolves – Leicester: 0-0 (0-0)
Gólszerzők: – ill. –
Sárga lap: Neves (45+1.) ill. Evans (32.), Söyuncu (54.), Maddison (62.)
Kiállítás: – ill. –

A 23. forduló eddigi eredményei és további programja:

Szombat:
Aston Villa – Arsenal 1-0
Burnley – Brighton 1-1
Newcastle United – Southampton 3-2
Fulham – West Ham United 0-0
Manchester United – Everton 3-3

Vasárnap:
Tottenham – West Bromwich Albion 2-0

Wolverhampton – Leicester City: 0-0
17:30 Liverpool – Manchester City (tv: Digi Sport 1)
20:15 Sheffield United – Chelsea (tv: Digi Sport 1)

Hétfő:
21:00 Leeds United – Crystal Palace (tv: Spíler 1)

A bajnokság aktuális állása:

A góllövőlista élmezőnye: