Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Kane vezette ki a gödörből a Spurst – videóval

Az angol bajnokság (Premier League) aktuális hétvégi, 23. fordulójában a vasárnapi játéknap első mérkőzésén a sorozatban három vereségnél tartó Tottenham gárdája a bennmaradásért küzdő West Brom csapatát fogadta a javítás reményében…

A Tottenham csapata két második félidő eleji találattal 2-0-ra diadalmaskodott a West Brom ellen. Harry Kane legutóbbi sérülése óta először volt újra kezdő a Spursben, és nagy szüksége is volt rá Mourinho csapatának a kilábalás érdekében. Némileg talán szokatlan módon az első félidőben a Tottenham egyértelmű labdabirtoklási fölényben játszott, ennek ellenére csak minimális veszélyt tudtak teremteni Johnstone kapuja előtt. A csapatok gól nélküli döntetlen mellett mehettek le a szünetre. A folytatásban rövid idő alatt két apró villanás döntött a három pont sorsáról a londoniak javára. Előbb a nagy visszatérő Harry Kane tudott eredményes lenni, majd mindössze négy perccel később Szon Hung Min ugyancsak bevette az ellenfél kapuját. Innentől kezdve a Tottenham kényelmesen és magabiztosan játszhatta a saját játékát a kétgólos előny birtokában, Sam Allardyce együttese pedig képtelen volt felnőni a feladathoz, és kaput eltaláló lövést sem tudtak felmutatni a második játékrész során.

A három vereség után újra diadalmaskodó Spurs a hetedik-nyolcadik helyen azonos pontszámmal áll a Chelsea-vel, míg a WBA maradt az utolsó előtti 19. pozícióbann.

Tottenham – West Bromwich Albion 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Kane (54.), Szon (58.), ill.

 

A 23. forduló eddigi eredményei

Aston Villa – Arsenal 1-0
Burnley – Brighton 1-1
Newcastle United – Southampton 3-2
Fulham – West Ham United 0-0
Manchester United – Everton 3-3
Tottenham – West Bromwich Albion 2-0

A 23. forduló további programja

Vasárnap:
15:00 Wolverhampton – Leicester City (tv: Spíler 1)
17:30 Liverpool – Manchester City (tv: Digi Sport 1)
20:15 Sheffield United – Chelsea (tv: Digi Sport 1)

Hétfő:
21:00 Leeds United – Crystal Palace (tv: Spíler 1)

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye