Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “nem dőlt el a bajnoki cím sorsa”

Ahogyan arról beszámoltunk, a bajnoki címvédő és toronymagas listavezető Ferencváros 2-0-s győzelmet aratott az üldöző MOL Fehérvár ellen vasárnap, és tovább növelte tetemes előnyét az OTP Bank Liga (NB I) élén…

 

A találkozót követően a Ferencváros mindig szigorú mestere, Szerhij Rebrov elégedetten, de szokásához híven, reálisan értékelt a sajtótájékoztatón:

“Egy erős ellenfél ellen mindig jó játszani. A gyors gól természetesen sokat segített a mai mérkőzésen. Jól felkészültünk a Fehérvár ellen, ettől függetlenül örülök annak, hogy a játékosok értették azt a fajta játékot, amit a pályán szerettem volna látni. Számomra is öröm, hogy a szurkolók, még ha nem is lehetnek jelen a stadionban, továbbra is a csapat mellett vannak, ezt a csapat is érzi. Összességében azt kaptuk a Fehérvártól, amire számítottunk. A fehérváriak gyors gólokat tudnak szerezni, erre is felkészültünk, ám szerintem vasárnap a játék több komponensében is az ellenfél fölé tudtunk kerekedni.

Az Újpest és a Fehérvár elleni győzelem magabiztosságot kell adjon a csapatnak. Ami a folytatást illeti: nagyon örülök annak, hogy minden posztra két azonos képességű játékosom van, a futballisták is értik, hogy aki kevesebb motivációval rendelkezik, az nem fog játszani.”

Annak ellenére, hogy a Ferencváros 20 forduló után már 17 ponttal előzi meg az NB I tabelláján a Puskás Akadémiát és a MOL Fehérvárt, az ukrán mester szerint nem szabad biztosra venni a bajnoki címet:

“Nagy hibát követnénk el, ha úgy gondolnánk, eldőlt a bajnoki cím sorsa. A játékosok pontosan tudják, hány ponttal vezetünk, de nem lehetnek könnyelműek.”