Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar Kupa: a Kaposvár vizsgálatot kért a saját meccse után

Ahogyan arról beszámoltunk, a Magyar Kupa 8. fordulójának legnagyobb meglepetéseként a másodosztályú Kaposvár együttese 2-0-s félidei vereség után 5-3-as vereséget szenvedett az NB III-as Tállya ellen…

 

A váratlan vereség után szerda este a Kaposvári Rákóczi hivatalos oldalán közleményt adott ki, melyben az MLSZ-től és a Szerencsejáték Zrt-től a mérkőzés körülményének kivizsgálását kérik. Utóbbi szervezet bevonása alighanem csak azt jelentheti, hogy valamiféle fogadási csalás (?) sejthető a találkozó hátterében:

“Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójában lejátszott Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen történtektől. A klub vezetősége – a több száz szurkoló véleményét is figyelembe véve – kezdeményezi a találkozó kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél.

Klubunk vezetősége ezúton is elnézést kér minden Rákóczi-szurkolótól és minden kaposvári polgártól! Ebben a helyzetben nehezen mondjuk ki, hogy hajrá Rákóczi!”

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, hogy a vizsgálatra felkért felek végül milyen eredményről fognak beszámolni. Az egészen biztos, hogy a hétközi Magyar Kupa-meccseken az esőzések és/vagy havazások következtében a legtöbb pályán rendkívül extrém körülmények közt rendezték a mérkőzéseket, és emiatt is születhettek meglepő eredmények…