Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honvéd: “ha nem a Fradi lett volna az ellenfél…”

Ahogyan arról beszámoltunk, az NB I szombat esti mérkőzésén a bajnoki címvédő Ferencváros csapata nagy csatában 1-0-s győzelmet aratott a kieső helyen tanyázó Budapest Honvéd ellen…

 

A biztató játék és a becsületes helytállás ellenére a Budapest Honvéd tehát alulmaradt és pont nélkül távozott a Ferencváros félelmetes otthonából, így tulajdonképpen az eredményt leszámítva mindennel elégedettek lehetnek. Persze, a jelenlegi helyzetben éppen a pontokra lenne a legnagyobb szüksége a héten edzőváltáson átesett piros-feketéknek, amely részéről az új vezetőedző Horváth Ferenc a következőképpen értékelt:

“Két ellentétes félidő volt, az első nem sikerült valami jól, de a második már igen. Ahhoz, hogy legyőzd a Fradit három dolognak kell teljesülnie: a Fradinak nagyon rossz napja legyen, neked nagyon jó, emellett szerencse is kell. Nagyon sok elveszített meccs után a futball kegyeiért meg kell küzdeni, menni kell és csinálni. Nem gondoltam, hogy egy varázsütésre megváltoznak a dolgok, de láttam biztató változást.

Úgy éreztem végig, hogy rúgunk egy gólt. Megérdemeltünk volna egy pontot, állva halt meg a Honvéd. A játékot biztatónak gondolom. Nagyon jó iramú találkozó volt, és ebben az iramban nem maradtunk le. Ha bármelyik másik csapattal játszunk, és nem a Fradival, akkor győztesen tudtam volna debütálni. Jól dolgoztak a srácok, amire büszke vagyok.”

A kispestiek a következő fordulóban a bajnokság legjobb formájában lévő csapatához, a második helyezett Puskás Akadémiához látogatnak.