Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb nagyágyút igazolt Hulk új csapata – HIVATALOS

A közelmúltban a Hulkot is leigazoló brazil élcsapat, az Atlético Mineiro gárdája a minap egy tapasztalt argentin középpályás érkezését jelentette be a Libertadores-kupa elmúlt kiírásából az elődöntőben búcsúzó River Plate csapatától…

 

A brazil bajnokságban (Campeonato Brasileiro) szereplő Atlético Mineiro csapata a szombati napon erősítette meg a River Plate gárdájától már napokkal ezelőtt elbúcsúzott középpályás, Ignacio Fernández leigazolását.

A 31 éves középpályás 2016 óta állt a “milliomosok” alkalmazásában, azóta minden sorozatot figyelembe véve 174 mérkőzésen 26 gólt szerzett a csapat színeiben. “Nacho” alapembere volt a 2018-ban a Libertadores-kupát megnyerő, egy évvel később pedig a döntőig eljutó csapatnak egyaránt, ő viselte a tízes mezt a patinás együttesben. Az egyszeres argentin válogatott labdarúgó pályafutása korábbi szakaszában a Gimnasia La Plata (2010-2016) csapatát szolgálta még a Rivernél eltöltött éveket megelőzően.

Az Atlético kerete Hulk után tehát egy újabb minőségi játékossal gyarapodott, ám vélhetően rövidesen új edző után kell nézniük, mivel a csapatot irányító Jorge Sampaoli hamarosan az Olympique Marseille csapatához távozhat.

A Belo horizontei gárda az aktuális brazil országos bajnokságban két fordulóval a vége előtt a negyedik helyet foglalja el, de a bajnoki címre már nincs matematikai esélye, legfeljebb a dobogóra érhet oda legjobb esetben.