Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: élvonalbeli csapattal tárgyal a Juve egykori mestere – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóbeszámolók szerint az elmúlt szezon befejezése óta állás nélküli rutinos szakember az olasz bajnokságban (Serie A) mérsékelten szereplő Fiorentina vezetőségével folytat egyeztetéseket…

 

A Corriere Fiorentino információi szerint a Fiorentina vezetősége előzetes egyeztetéseket folytat a közel egy éve munkanélküli Maurizio Sarrival, akit a következő idénytől neveznének ki a csapat élére vezetőedzőként. A “Violák” vezetése szeretne egy világos koncepció mentén építkezni, és úgy vélik, ehhez a korábban a Napoli, a Chelsea és a Juventus csapatát is irányító szakember lenne a megfelelő választás.

A közelmúltban számoltunk be róla, hogy Sarri visszautasította az Olympique Marseille ajánlatát, mivel nem kíván szezon közben átvenni egyetlen csapatot sem, és az olasz sajtó szerint a 62 esztendős szakember inkább hazájában szeretne tevékenykedni, így adott esetben a Fior nyújtotta lehetőség abszolút kézenfekvő lehet számára. Mint ismeretes, a szebb napokat is látott firenzei egylet novemberben már edzőt váltott, Cesare Prandelli az aktuális idény végéig került kinevezésre, és a jelek szerint nem hosszabbítanák meg a megállapodását.

A Fiorentina 23 forduló alatt jegyzett 6-7-10-es mérlegével 25 ponttal a 20 csapatos mezőny 14. helyezését birtokolja, tíz ponttal megelőzve a már kieső helyen álló, minap edzőváltó Cagliari együttesét.