Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az olaszok szerint ma elkapja az Atalanta a Real Madridot!

Az olasz Mediaset stúdiójának két szakértője, Bernardo Corradi és Alessio Tacchinardi szerint az Atalanta együttese ma este akár meglepetést is okozhat a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben.

A két korábbi válogatott játékos a Mediaset szakértőiként is dolgoznak, igaz, főállásuk is van a média világa mellett. Corradi az U17-es válogatott szövetségi kapitánya, míg Tacchinardi ugyan jelenleg szabadúszó, de jellemezően alacsonyabb ligás gárdákat menedzselget.

Az Atalanta és a Real Madrid a történelem során először találkozik ma este. A nyolcaddöntő első felvonására Bergamo városában kerül sor. A kék-feketék remekül melegítettek be a rekordgyőztes „Királyiak” ellen. Gian Piero Gasperini együttese a Napolit döngölte földbe egy sima 4-2-s győzelemmel.

Tacchinardi szerint egyáltalán nem várható olyan könnyelmű játék a bergamoiaktól, mint tegnap este a Laziotól:

„Az Atalanta az a csapat, amely a legeurópaibb focit játssza Olaszországban. Gyors és vertikális a futballjuk, és így nehéz helyzetbe hozhatják ezt a Real Madridot, amelynek sok fontos hiányzója van. Számomra ez az Atalanta a lehető legrosszabb ellenfél egy spanyol csapat számára. A fontos az, hogy ne kövessék el a Lazio hibáit, vagyis azt, hogy ne tiszteljék túlságosan az ellenfelet. Nincs vesztenivalójuk, és szabadon játszhatnak, hogy remek eredményt érhessenek el.”.

Corradi szintén az Atalantat méltatta:

„Az Atalanta nagyon fizikális csapat, amely mindig nagyon nagy tempóban játszik, és ez nehéz helyzetbe hozhatja a Real Madridot. Zidane csapata nem szokott nagy tempóban játszani, és ezt a legutóbbi mérkőzéseken is megmutatták. Ez lehet a megfelelő este Gasperini és csapata számára.”

– elemezte a helyzetet, a korábbi támadó.

Az Atalanta – Real Madrid meccset 21:00 órától az M4 Sport élőben közvetíti.