Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Lewandowski lehagyta a Real Madrid korábbi klasszisát

Mint ismert, tegnap a bajor együttes fölényes győzelmet aratott a Lazio otthonában, azonban a lengyel gólvágónak más szempontból is boldogságot okozott a találkozó.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán Robert Lewandowskinak nem csak az idegenbeli 4-1-es Lazio elleni siker okozhatott örömöt, hanem az is, hogy a Real Madrid korábbi legendáját, Raúl Gonzálezt megelőzte a sorozat örökös góllövőlistáján.

A Bayern München csatára a kilencedik percben szerezte meg csapata számára a vezetést, ami már a 72. gólja volt a BL-ben, ezzel maga mögött hagyva a visszavonult spanyol támadót fellépett egyedüliként a harmadik helyre.

Lewandowski számára azonban valószínűleg előkelőbb hely már nem lesz meg, ugyanis két jelenleg is aktív világklasszis áll előtte a sorban, ráadásul sokkal több találattal állnak előtte ezen a listán. A második pozíciót Lionel Messi foglalja el 119 rúgott góllal, az elsőt pedig Cristiano Ronaldo, aki 134 találatot jegyzett, így aligha fogja már őket megelőzni a lengyel gólgyáros.