Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb olasz klubvezető kapta el a koronavírust – HIVATALOS

Az Inter vezetőségi tagjainak fertőzése után a péntek esti órákban az olasz másodosztályban (Serie B) a feljutásért küzdő Monza csapata erősítette meg, hogy a klub elnöke ugyancsak elkapta a koronavírus-fertőzést…

 

A Monza együttese hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg, hogy a klub elnöke, a 76 esztendős Adriano Galliani a napokban pozitív koronavírus-tesztet produkált, és a kötelező hatósági szabályozások betartása érdekében megkezdte az ilyenkor szokásos házi karantén letöltését.

Mint ismeretes, az akkor harmadosztályú csapat irányítását bő két évvel ezelőtt vette át a korábban az AC Milant évtizedeken át irányító Berlusconi-Galliani kettős, akik irányításával a csapat egy osztályt már feljebb lépett. Az idei szezonban pedig nem titkoltan a feljutás a céljuk az olasz másodosztályban, a következő idényben már a Serie A-ban szeretnének játszani. Erre minden esélyük meg lehet, hiszen az egyre több neves játékost is igazoló csapat jelenleg az automatikus feljutást ér második pozícióban tanyázik a Serie B-ben az éllovas Empoli gárdája mögött.

Olaszországban a járvány új variánsa rohamosan kezdett el terjedni, ennek eredményeképpen gyakorlatilag ugyanott tartunk, mint pontosan egy naptári esztendővel ezelőtt. Közben pedig már sorban maradnak el a mérkőzések, az első osztályú Torino-Sassuolo találkozó elhalasztása mellett már a szombati Cavese-Potenza összecsapást is törölték a harmadosztályban, valamint a Primavera 2-ben is maradnak el mérkőzések.