Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligán belül is lehet ajánlata a Napoli edzőjének – sajtóhír

A Wolves érdeklődése mellett a legfrissebb olasz média értesülések szerint az egyik olasz élvonalbeli csapat is szívesen látná kispadján a következő szezontól a Napoli csapatánál már jó ideje bizonytalan sorsú vezetőedzőt…

 

A nápolyi Radio Kiss Kiss értesülései szerint a Napoli vezetőedzőjét Gennaro Gattusót a szintén a Serie A-ban szereplő Fiorentina szívesen látná a következő szezontól, és a forrás szerint a “violák” elnöke, Rocco Commisso már fel is vette a kapcsolatot a tréner képviselőivel.

A 43 éves szakember 2019 decemberében vette át a Partenopei irányítását egykori edzőjétől, Carlo Ancelottitól, és a kezdeti lendület olyan jól sikerült, hogy a Napoli megnyerte vele a Coppa Italiát és a hetedik helyen zárta a bajnokságot tavaly. Az idei szezonnak a csapat nagy reményekkel vágott neki, Gattuso első teljes idényében a megerősített keretet a bajnokesélyesek közé sorolták, és bár jól kezdték az idényt, szép lassan elfogyni látszik az együttes, a sérülések sem könnyítették a boldogulását. A Napoli jelenleg a Serie A hatodik helyén 15 ponttal van lemaradva az Intertől, és egyel kevesebb mérkőzést játszva öt pont a lemaradása az utolsó BL-helyezést érő, negyedik pozíciót birtokló Atalanta mögött.

Eközben a Fiorentina csapata a minőségi kerete ellenére évek óta várakozáson alul teljesít, és az olasz sajtó várakozásai szerint a csapat élére novemberben kinevezett Cesare Prandelli idény végéig szóló megállapodását nem fogják meghosszabbítani.