Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Nem látok érvet ellene, hogy Messi hozzánk igazoljon”

Miközben az új elnök nyíltan kampányol Lionel Messi maradása mellett, természetesen továbbra is több honfitársa csábítja csapatához a Barcelona lejáró szerződésű klasszisát…

 

A minap az MLS-ben szereplő Inter Miami csapatában szereplő Gonzalo Higuaín biztosított mindenkit arról, hogy Lionel Messinek kiváló helye lenne a második szezonjára készülő együttesnél:

“Egyszerűen nem látok érvet ellene, hogy Lionel Messi hozzánk igazoljon. Ha ez boldoggá teszi, vagy meggyőzi őt, akkor elárulom, hogy mindannyian tárt karokkal várjuk őt. Mindig eljön az ember életem az, hogy döntenie kell, hogy mi a legjobb számára, kívánom, hogy saját személyének és sportkarrierjének egyaránt megfelelő döntést hozzon.”

Mint ismeretes, a hatszoros aranylabdás a mostani szezont megelőzően benyújtotta távozási szándékát a vezetőségnek, melyet azonban elutasítottak és csak a 700 millió eurós kivásárlási ára megfizetése esetén engedték volna el. Több csapat is szívesen látta volna, azonban ezt a csillagászati összeget érthető módon senki nem tudta megfizetni, így Messi végül úgy döntött, hogy a szabályok szerint kitölti szerződését és még egy évet marad a katalán csapat alkalmazásában.

Messi 2004 óta több mint 700 tétmérkőzésen lépett pályára a Barca színeiben, és ha lehet hinni korábbi szavainak, akkor a mostani az utolsó szezonja a klubnál, nem titkoltan több csapat is szívesen látná őt