Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Ennyit kereshet új szerződésével Mbappé! – Sajtóhír

A francia L’Equipe című napilap legutóbb megjelentetett egy összeállítást a Ligue 1 legjobban kereső futballistáiról. Kylian Mbappé sem maradhatott ki a felsorolásból, ráadásul a L’Equipe szerint hamarosan még előkelőbb helyre kerülhet majd a világbajnok támadó.

Mint ismert, a 22 esztendős támadót 2022 nyaráig köti jelenlegi kontraktusa a PSG-hez. A klub képviselői szerint, mint azt korábban például a sportigazgató, Leonardo is elmondta, nagyon közel állnak a megegyezéshez a hosszabbítást illetően.

Mint kiderült, a L’Equipe szerint is sincs ez másképp.
A neves sportnapilap szerint ugyanis a jelenleg évi 25 millió eurót kereső Mbappé már pusztán aktuális kontraktusa utolsó évében is 1,5 millió euróval többet kereshet, miután szerződésében van egy olyan záradék, amely szerint a klubnál töltött évek számának gyarapodásával emelkedik a fizetése is.

Az pedig nem is lehet meglepő, hogy egy új szerződéssel Mbappé még többet keresne majd: a L’Equipe szerint például 30 millió eurót éves szinten.

A havi lebontásban jelenleg 2,098 millió eurós fizetéssel rendelkező Mbappé jelen állás szerint a Ligue 1 második legjobban kereső játékosa, Neymar mögött.