Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: amennyiben Pirlo távozik, úgy közülük kerülhet ki az utódja – sajtóhír

Miután óriási meglepetésre 1-0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a Beneventótól a Bianconeri, azonnal megerősödtek a hírek, amelyek szerint távoznia kell a legendás középpályásnak a kispadról.


A Benevento elleni vereséget követően a klub első embere, Fabio Paratici azt mondta, hogy nem hajlandóak egyetlen mérkőzés után lemondani arról a projektről, amelyet elkezdtek. Utalt ezzel Ronaldo illetve Andrea Pirlo bizonytalan jövőjére a csapatnál. Paratici nyilvánosan megvédte az olasz szakembert, akinek a sajtó szerint öt meccse van bizonyítania, hogy ő a megfelelő ember az együttes irányítására.

A La Gazzetta dello Sport viszont úgy tudja, hogy korántsem annyira nyugodt és türelmes a hangulat a háttérben, mint ahogyan azt szeretnék láttatni a nyilvánosság előtt a torinói klubnál. Egyes források szerint a mérkőzést követően hangos szóváltásba keveredett Andrea Angelli illetve Pirlo és nem barátságos módon váltak el egymástól.

Állítólag a Juventusnak jelenleg nincs pénze olyan top edzőkre, mint Jürgen Klopp vagy Pep Guardiola, így olcsóbb megoldások után kell nézniük. Olasz sajtóinformációk szerint a Giampiero Gasperini, Simone Inzaghi vagy Luciano Spalletti hármas közül választana új vezetőedzőt a Bianconeri, ha végül a váltás mellett döntenek.

Továbbá az sem reménykeltő a Zebrák számára, hogy a találkozót követően a játékosok is egymásnak estek a hírek szerint.