Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb kulcsember hagyhatja el a Man. City-t – sajtóhír

Sergio Agüero hivatalosan megerősített távozása mellett a szigetországi sajtó szerint egy másik hosszabb ideje meghatározó szerepet betöltő játékosa készül nyáron elhagyni a Manchester City együttesét…

A The Athletic információi szerint a Manchester City másik lejáró szerződésű dél-amerikai kiválósága, Fernandinho is minden valószínűség szerint nyáron elhagyhatja az angol csapatot.

A 35 éves brazil védekező középpályás 2013 óta áll az égszínkékek alkalmazásában, és mindhárom PL-győztes csapatnak kulcsembere volt. Fernandinho annak idején mintegy 34 millió fontért cserébe igazolt a Cityhez a Sakhtar Donyecktől. Manuel Pellegrini és Pep Guardiola is feltétel nélkül számított rá, egy kivételtől eltekintve minden szezonjában legalább 30 bajnokin szerepelt. Minden sorozatot figyelembe véve már csaknem 350 alkalommal öltötte magára a City szerelését. Ugyanakkor az idei szezonban eddig csupán 15 bajnokin és 26 tétmeccsen számítottak rá.

Az angol sajtó szerint amennyiben Fernandinho végül távozik a City-től, akkor korábbi brazil csapatához, az Atlético Paranaenséhez térhetne vissza.