Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Riválisa edzőjét nézte ki a Borussia Mönchengladbach! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbach együttese továbbra is keresi Marco Rose utódját. A legfrissebb sajtóértesülések szerint a legújabb kiszemeltjük a Frankfurt trénere, Adi Hütter.

Még mindig nem találta meg a nyártól Dortmundba költöző Marco Rose utódját a Borussia Mönchengladach. Mint ismert, a csapattal legutóbb a Real Sociedad B-t irányító Xabi Alonsót hozták hírbe, ám ő végül a hosszabbítás mellett döntött. A Gladbach a Bild legfrissebb információi szerint ezért új jelöltek után nézett. A legfőbb kiszemelt a német szaklap alapján nem más, mint az Eintracht Frankfurt trénere, Adi Hütter, akivel német források szerint a Gladbach sportigazgatója, Max Eberl éppen tárgyalásokat folytat. Amennyiben a tárgyalások sikeresek lesznek, úgy a Borussiának ki kell fizetnie a Frankfurt részére Hütter 7,5 millió eurós kivásárlási árát. Ha viszont Hütter is elutasítja a lehetőséget, úgy van egy B opciója is a “Csikóknak”, az Ajaxot irányító Erik Ten Hag személyében.

A Gladbach együttese 26 fordulót követően a 10. helyen áll a Bundesligában, 4 egységgel lemaradva az Európa Konferencia Liga selejtezőt érő 6. pozíciótól.