Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A dortmundi vezér szerint Haalandnak maradnia kell

Az elmúlt napokban folyamatosan Erling Braut Haaland nevével, illetve az ügyintézőinek tetteivel volt tele a nemzetközi sportsajtó. A Dortmund csatárának édesapja, és az ügynöke körbehaknizták fél Európát egy esetleges transzfer reményében.

Természetesen a FociClub.hu is beszámolt Alf Inge Haaland és Mino Raiola spanyolországi és angliai körútjáról, ahogy meghallgatták a topklubok érdeklődő ajánlatait a pártfogolttal kapcsolatban. Persze semmi sincs ingyen, és állítólag a két úriember óriási összeget kasszírozna egy klubváltás esetén.

A Dortmund pedig akár 150 milliót is kaphatna Haalandért, ha valóban hajlandó elengedni a 20 esztendős csatárt, aki még tavaly januárban egészen 2024-ig kötelezte el magát. Szintén hosszú távú szerződéssel bír egyébként a Borussianál Hans-Joachim Watzke is. A vezérigazgatói posztot 2005-től betöltő szakember a minap hosszabbított. Watzke a maradás feletti örömét leküzdve nagyon határozott véleményt közölt Haaland sorsát illetően:

„Nincs alternatív tervünk. Ezt mg is beszéljük Haalanddal, az apjával és az ügynökével, Min Raiolaval. Azt akarjuk, hogy jövőre is velünk maradjon. Ugyanakkor meg vagyok győződve arról, hogy a piacot erősen befolyásolja és korlátozza az a helyzet, amelyben élünk. A koronavírus-vészhelyzet mindenkinek hatalmas károkat okozott, különösen a nagy kluboknak.”

– füstölgött a klubvezető, a Dortmund hivatalos honlapjának nyilatkozva.